Retourneren & Ruilen

Ben je niet tevreden met je aankoop? Dat vinden we heel jammer!
Uiteraard maken we hier geen probleem van. Je mag je aankoop binnen 14 dagen retourneren.
Deze periode wordt gerekend vanaf verzending door Joyà Fashion tot ontvangst van de retour bij Joyà Fashion

 • Print bovenstaand retourformulier uit, vul deze in en voeg deze toe bij je retourzending. Zonder retourformulier kunnen wij je zending niet verwerken. Heb je geen printer, neem dan even contact met ons op via het contactformulier op de site!
 • Het pakket met je retour mag je sturen naar het onderstaande adres.

  Joyà Fashion
  Mgr.Hanssenstraat 11
  6414 CC Heerlen
 • Verzend je pakket in de originele verpakking, en altijd met een verzendcode. Bewaar het verzendbewijs goed. Joyà Fashion is niet aansprakelijk voor vermiste pakketjes.
 • Retourkosten zijn voor eigen rekening. Bij geen of onvoldoende frankering brengen wij extra kosten in rekening.
 • Stuur je de gehele bestelling retour dan vergoeden wij het gehele aankoopbedrag inclusief de bezorgkosten, maar exclusief de retourkosten.
 • De artikelen dienen onbeschadigd, ongewassen en ongebruikt te zijn en voorzien zijn van de originele en aangehechte labels/prijskaartjes. Tevens dienen de artikelen vrij te zijn van geurtjes, haren, huidschilfers etc.
 • Joyà Fashion behoudt het recht om retouren te weigeren of om slechts een gedeelte van het bedrag te crediteren wanneer het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds gebruikt zijn of door schuld anders dan die van Joyà Fashion of de leverancier van het artikel zijn beschadigd.
 • Wij geven geen wasgarantie of garantie op ritsen, versieringen, strass steentjes, applicaties, kraaltjes, etc. Ook vervalt de garantie bij afgeprijsde artikelen.

 Wanneer de retour zending volgens ons niet voldoet aan de gestelde eisen hebben wij het recht deze te weigeren. Indien dit het geval is vervalt het recht op terugbetaling en zullen wij je via de mail daarvan op de hoogte stellen.
 

Ontdek onze nieuwste items