Retourneren & Ruilen

Bent u niet tevreden met uw aankoop, dan kan deze binnen 14 dagen geretourneerd worden. Deze periode wordt gerekend vanaf verzending door Joyà Fashion tot ontvangst van de retour bij Joyà  Fashion

  • Print onderstaand retourformulier uit, vul deze in en voeg deze in bij uw retourzending. Zonder retourformulier kunnen wij uw zending niet verwerken. Heeft u geen printer, neem dan even contact met ons op.
  • U kunt uw pakket retour sturen naar het onderstaande adres.

Joyà Fashion
Mgr.Hanssenstraat 11
6414 CC Heerlen

  • Verzend uw pakket in de originele verpakking, en altijd met een verzendcode. Bewaar uw verzendbewijs goed. Joyà Fashion is niet aansprakelijk voor vermiste pakketjes.
  • Retourkosten zijn voor eigen rekening. Bij geen of onvoldoende frankering brengen wij extra kosten in rekening.
  • Stuurt u de gehele bestelling retour dan vergoeden wij het gehele aankoopbedrag inclusief de bezorgkosten, maar exclusief de retourkosten.
  • De artikelen dienen onbeschadigd, ongewassen en ongebruikt te zijn en voorzien zijn van de originele en aangehechte labels/prijskaartjes. Tevens dienen de artikelen vrij te zijn van geurtjes, haren, huidschilfers etc.
  • Joyà Fashion behoudt het recht om retouren te weigeren of om slechts een gedeelte van het bedrag te crediteren, wanneer het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds gebruikt zijn of door schuld anders dan die van Joyà Fashion of de leverancier van het artikel zijn beschadigd.
  • Wij geven geen wasgarantie of garantie op versieringen, strass steentjes, applicaties, kraaltjes etc.

 

Download hier het retour formulier

 

Wanneer de retour zending volgens ons niet voldoet aan de gestelde eisen hebben wij het recht deze te weigeren. Indien dit het geval is vervalt het recht op terugbetaling en zullen wij je via de mail daarvan op de hoogte stellen.

 

Ruilen

Indien u een artikel wenst om te ruilen voor een andere maat, kleur of ander item sturen wij u het nieuwe artikel GRATIS toe. Wanneer u een item wilt ruilen kan dit doorgegeven via info@joyafashion.nl of vermeld dit op het retourformulier.