FAQ items aan het laden...
WELKOM BIJ JOYÀ FASHION

Leuk dat je onze website bezoekt!
Welllicht heb je al eens in onze winkel geshopt of ben je gewoon benieuwd naar Joyà!

Twee jaar geleden hebben wij onze winkel geopend in Heerlen, in het zuiden van het land.

Onze winkel is gelegen in de winkelstraat van de wijk Heksenberg in Heerlen. Geen A-locatie, maar voor ons perfect! Waar kun je immers nog gratis parkeren, recht voor de deur?!

Toen wij onze winkel openden hadden wij alleen een collectie voor dames. Al snel merkten we dat we toch wel een mooie doelgroep bereikten en er veel vraag was naar kleding voor de mannen.
Daarom besloten we het naastgelegen pand erbij te nemen en met wat verbouwen en doorbreken één grote Joyà winkel ervan te maken.

Onze herenkant is stoer en industrieel ingericht, met stoere en moderne merken zoals Ice Play, Malelions, Siksilk, 11 Degrees, Confirm, Le Rêve Luxueux, Rivero, Quotrell, Boy London, Rich! John Richmond en Throwback.

De dameskant van onze winkel is gezellig ingericht met veel gouden-, en glitterdetails.
Dat is ook wat onze damescollectie biedt! Voor de vrouw die houdt van een feestje en zich daar graag voor opdoft, maar zich ook fijn voelt in een fashionable huispak of comfy jeans.
Onze merken Jacky Luxury, Delousion, Ice Play , Rich!, Guess Marciano, John Richmond en Love Moschino sluiten hier perfect bij aan!

Ons bedrijf is onze passie, en wij werken dan ook vol enthousiasme in onze winkel.
Wij helpen je graag met het uitzoeken van een geschikte outfit en trekken alles uit de kast om onze klantjes te kunnen helpen.

Shoppen bij Joyà is persoonlijk ,altijd gezellig, en een winkel waar je jezelf kunt zijn!!

Een kopje koffie of een blikje fris uit onze koeling, het kan allemaal bij Joyà.  Wij zijn normale ondernemers die met beide voeten op de grond staan!

Ook tijdens het online shoppen willen we je natuurlijk met alle liefde helpen met het samenstellen van een outfit of een advies met betrekking tot maat of pasvorm. Hiervoor kun je ons tijdens winkeluren bereiken op 045-5115207 of via ons mailadres info@joyafashion.nl

Hopelijk tot snel in onze winkel of via onze webshop!

Jim & Maxime
Brenda