Algemene voorwaarden

 • Het aanbod van de producten op www.joyafashion.nl is vrijblijvend en geschiedt onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de producten. Indien een product niet beschikbaar blijkt en betaling door de consument reeds heeft plaatsgevonden dan heeft de consument de keuze uit een alternatief product of directe terugbetaling. Hierover wordt direct door Joyà Fashion met de consument contact opgenomen.
 • Alle prijzen die vermeld zijn op www.joyafashion.nl zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.
 • De verzendkosten per bestelling bedragen € 3,95. Bestellingen boven de € 75,- worden gratis verzonden.
  De bestellingen worden verwerkt tijdens onze openingsdagen, dit is van woensdag t/m zaterdag.
  Bestelt u na 15:00 uur dan wordt het pakketje de eerstvolgende dag dat wij open zijn verzonden.
  Let op! Op zondag, maandag en dinsdag zijn wij gesloten. Uw bestelling wordt dan op woensdag verzonden. Na verzending sturen wij u de verzendcode zodat u het pakket kunt traceren. Joyà Fashion is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging van uw pakket.
 • Artikelen welke gekocht zijn via onze webshop kunnen ook in de winkel geruild of geretourneerd worden. Ruilingen en retouren kunnen verzonden worden naar
  het onderstaande retouradres, stuur hierbij het ingevulde retourformulier mee.

  Joyà Fashion
  Afdeling retouren
  Mgr.Hanssenstraat 11
  6414 CC Heerlen

  Retourkosten zijn voor eigen rekening, stuurt u de gehele bestelling retour dan vergoeden wij het gehele aankoopbedrag inclusief de bezorgkosten maar exclusief de retourkosten.
 • Ruilen / retourneren is mogelijk binnen 14 dagen bij onafgeprijsde artikelen.

  Deze periode wordt gerekend vanaf verzending door Joyà Fashion tot ontvangst van de retour bij Joyà  Fashion
  – het retourformulier moet bijgevoegd zijn
  – de artikelen moeten onbeschadigd en ongebruikt zijn en voorzien van de originele aangehechte labels/prijskaartjes.

  LET OP: i.v.m onze hoge kortingen nemen wij helaas geen afgeprijsde artikelen retour!

 • Joyà Fashion behoudt het recht om retouren te weigeren of om slechts een gedeelte van het bedrag te crediteren, wanneer het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds gebruikt zijn of door schuld anders dan die van Joyà Fashion of de leverancier van het artikel zijn beschadigd.
 • Wij geven geen wasgarantie, en geen garantie op bedrukkingen, applicaties, steentjes, pailletjes of andere versieringen. Ook geven wij geen garantie op afgeprijsde artikelen.
  Indien u een klacht heeft over een artikel vragen wij u zo snel mogelijk contact met ons op zodat wij uw klacht in behandeling kunnen nemen.
 • Joyà Fashion respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die men ons verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. U heeft bij ons altijd de mogelijkheid uw eigen gegevens te laten wijzigen of verwijderen. We zullen uw persoonlijke gegevens niet ter beschikking stellen aan derden.

Ontdek onze nieuwste items